MG Marvel R | voordelige versie vanaf herfst leverbaar
Het herboren Britse merk MG weet inmiddels aardig naam te maken tussen de gevestigde orde. Naast het succes van de MG ZS EV trok het merk ook recent de doeken van de

MG Marvel R

. En van deze elektrische

crossover

delen ze nu meer informatie, een richtprijs en een verwachte leverdatum van. De MG Marvel R wordt

in de herfst verwacht in Nederland.
MG Marvel R ook als voordelige instapperDe MG Marvel R is, net als de MG ZS EV een volledig elektrische crossover. Echter, de Marvel R is een flink stuk groter dan het eerste wapenfeit van het merk. Qua formaat zit de Marvel R tussen de ZS EV en de EHS, een Plug-In Hybride crossover, in. De auto meet een lengte van 4,67 meter. In tegenstelling tot de EHS is de Marvel R uitgerust met een volledig elektrische aandrijflijn. De EHS combineert een benzinemotor met een elektromotor.Naast de vierwiel aangedreven variant komt er ook een voordeligere instapper met achterwielaandrijving. Deze versie zal voorzien zijn van twee elektromotoren die goed zijn voor 180 pk en een sprint van 0 naar 100 km/u in 7,9 seconden. Het accupakket is 70 kWh groot en zorgt voor een actieradius van 400 kilometer volgens de WLTP-meetmethode.


Prijs en leverdatumOpvallend is dat de ‘instapper’ daarmee een grote actieradius heeft dan de versie met vierwielaandrijving. De MG Marvel R AWD met drie elektromotoren en 288 pk heeft namelijk een bereik van 370 kilometer. Dankzij de vierwielaandrijving en het hogere vermogen zit de auto wel binnen slechts 4,9 seconden op de 100 km/u.Een exacte prijs voor de Nederlandse markt communiceert het merk nog niet. Wel weten ze een richtprijs te melden. Reken op een bedrag tussen de 40 en 50 mile. Wanneer de prijs van de MG Marvel R rond de 40 mile uit weet te komen zit het wel goed met de verkopen. Een Skoda Enyaq en Volkswagen ID.4 zijn eveneens verkrijgbaar rond deze prijsklasse. De elektrische crossover moet in de herfst leverbaar worden in Nederland.Tip: klikhiervoor een rijtest van de MG Marvel R.


Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *