Porsche Taycan volgens Mansory
Een prima timing van Mansory. Net wanneer het EK van start is gegaan komt de tuner op de proppen met hun idee van de perfecte Porsche Taycan. Waarschijnlijk kunnen de sterspelers niet wachten om hun voebal salaris stuk te slaan op een dergelijk stukje tuning.


Mansory Porsche Taycan
Mansory

. Iedereen die een beetje van luxe, dure of snelle auto’s zal houden heeft er wel eens van gehoord. Totaal overbodig. Zinloos en uitermate lelijk. Zo zijn de meeste creaties van

tuningbedrijf

Mansory misschien wel het beste te omschrijven. Tuurlijk, alles is relatief en smaken verschillen maar er zal vast een reden zijn dat het overgrote deel van de eigenaren van dure bolides juist niet kiest om de auto eventjes achter te laten bij de tuner.Ook bij hun nieuwste creatie is ‘ingetogen’, ‘subtiel’ of ‘chique’ niet de juiste benaming. Hoewel de tuning behoorlijk in-your-face is hebben we erge creaties van Mansory voorbij zien komen. Jawel, de nieuwe Mansory

Porsche Taycan

is dan toch nog ‘subtiel’ te noemen. Voor Mansory-begrippen dan.


ExterieurHet exterieur, waar zullen we eens beginnen? De Mansory Porsche Taycan krijgt behoorlijk wat ‘Forged Carbon’ onderdelen opgeplakt. Zowel de splitter voor, zijskirts, diffusor en spoiler zijn voorzien van carbon. En daar stopt het niet. Rondom de koplampen, de zijspiegels en het onderste gedeelte van de motorkap zijn eveneens voorzien van een carbon sausje.Niet alleen het materiaal krijgt een kuurtje, ook de voor en achterbumper worden voorzien van een andere vormgeving. Bij de achterbumper is deze zelfs voorzien van een mistlamp zoals we kennen van een Ferrari LaFerrari. Verder is de elektrische Porsche uitgerust met 22 inch gegoten velgen.Deze velgen zijn helemaal naar het design van Mansory en verkrijgbaar is zwart of met grijze accenten. De remklauwen zijn uitgevoerd in het geel maar kunnen volgens het tuningbedrijf worden voorzien van iedere kleur die je maar wil.


Interieur Mansory TaycanVoor wie het exterieur alleen nog niet genoeg is kan er voor kiezen om ook het interieur aan te pakken. Mansory deelt voor nu weinig foto’s van het inteieur maar het is mogelijk om het complete interieur te vervangen voor Mansory leer. Ook de inleg van Mansory-carbon treeplanken is mogelijk. Alles is mogelijk zolang je maar betaalt. Wat het geheel overigens moet kosten is niet bekend maar reken op een stevig prijskaartje.Mocht je meer willen weten kijk vooral eens op dewebsite van Mansory. Voor een kijkje altijd interessant.


Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *