Everrati onthult de emissievrije Porsche 911 (964) Wide Body


Everrati

onthult de emissievrije

Porsche 911 (964)

genaamd de ‘

Wide Body

‘ Cabriolet. Everrati is een Engels bedrijf dat iconische (sport)auto’s voorziet van een elektrische aandrijflijn. Ook wel een restomod geheten. Eerder schreven we al over restomods, zoals de Alfa Romeo GT Junior, en deOpel Manta GSeElektromod of presenteerden we eenoverzicht van de gaafste elektrische retro concepts. Vandaag kan er een auto aan de rij worden toegevoegd.

Het voertuig is ontworpen en ontwikkeld door op het wereldwijde hoofdkantoor van het bedrijf in Oxfordshire, Engeland. De fabricage doet de Aria Group gelegen in Irvine, California.

Met dit nieuwe model heeft Everrati de Porsche 911-familie verder uitgebreid, naast de al bestaande modellen 911 Pure (

Narrow Body

) en de
Gulf Livery en Signature Edition
.

Elektrische Porsche 911 Signature (Wide Body)

Wide Body 


Met een elektromotor van 500 pk accelereert de Wide Body binnen 4 seconden van 0 naar 100 km/u. Het bereik van het voertuig is 320 km. Niet eens zo heel veel, maar het accupakket is met 62 kWh ook niet de grootste van het stel.

De oplage van de Wide Body is zeer beperkt. Dat maakt dat de auto fel begeerd wordt. Mocht je een dikke portemonnee hebben en aanschaf overwegen, heb dan vooral geduld. De levertijden alleen al is 11 maanden, gerekend vanaf het moment dat ze jouw opdracht oppakken.

De Wide Body wordt geleverd vanaf BGP 270.000  (EUR 311.000; valutakoers oktober ‘22)

Porsche 911 (964) - Signature Gulf Edition

Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *