De MG ZS EV cross-over is 4.000 euro goedkoper!


Het is druk op de EV-markt. De ene na de andere elektrische crossover met een aantrekkelijk prijskaartje dient zich aan. Het overgrote deel van deze elektrische auto’s is afkomstig uit China. Hoewel een aantal merken dat graag een beetje onder de pet willen houden. MG is daar een voorbeeld van. Het herboren merk, ooit een Britse sportwagen fabrikant, maakt inmiddels elektrische auto’s onder Chinese vlag. En daar is niks mis mee. Zeker niet wanneer je het prijskaartje van de auto onder ogen krijgt. En die is vanaf heden nog aantrekkelijker!
Actieradius blijft hetzelfde


Het zijn voornamelijk de Duitse autofabrikanten die er goed in zijn: een topmodel in de prijslijsten neerzetten met een hoge actieradius en in de loop van de tijd meerdere goedkopere varianten met beperkte actieradius presenteren. MG pakt het echter anders aan. In plaats van een goedkopere variant verlagen ze de standaardprijs van de ZS EV. De elektrische crossover kent een klein succes in Nederland. Tot voor kort was het zelfs een van de goedkoopste stekkerauto’s in ons land. Maar merken als JAC, Seres en Dacia doen inmiddels ook een gooi naar deze befaamde titel. 
De oplossing komt in de vorm van een forse prijsverlaging. Aanvankelijk was de prijs van de MG 30.985 euro. Maar wie vanaf heden een MG ZS EV koopt mag deze meenemen voor26.985 euro. De prijsverlaging noemt het merk een MG Premie. Inleveren op actieradius? Nou nee, deze blijft 263 kilometer volgens de WLTP (niet dat daar nog veel af had gekund natuurlijk).
Of er dan nog voorwaarden zijn? Helaas wel. De MG Premie geldt namelijk uitsluitend voor voorraadmodellen en niet voor nieuw te bestellen auto’s. Een marketingstunt omdat ze van wat overtollige voorraad af moeten? Hoe dan ook, grijp je kans!
Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *