De eerste exemplaren van de Lucid Air rollen van de band
Het is maar zelden dat een nieuwe autofabrikant echt weet te overtuigen. In de meeste gevallen blijft het bij ambiteuze plannen en een aantal concepts waarna het merk voorgoed verdwijnt. Het tegendeel bewijst zich echter in de vorm van Tesla. Dat bedrijf wist in relatief korte tijd een waar imperium op te bouwen en klanten van over de hele wereld te overtuigen. Het lijkt er echter op dat de beker binnenkort overgedragen dient te worden aan Lucid. De eerste productie exemplaren zijn namelijk een feit.


Lucid Air komt 837 kilometer verHet bedrijf is al enkele jaren bezig met het ontwikkelen van een volledig elektrische auto. Geen half gebakje met een schamele range en slechte veiligheidsvoorzieningen. Nee, een ware luxe sedan met een extreme range. Met die range wist het bedrijf vorige week het nieuws te halen. De gloednieuwe Ludic Air heeft namelijkhet record in handen van productieauto met het meeste bereik. Daar mogen ze best trots op zijn. De looks doen overigens ook veel goed. Kortom, de auto maakt ook nog eens kans om een waar succesnummer te worden. 


Eerste exemplaren van de band gerold


Dat het niet allemaal mooie praat is zonder keiharde resultaten bewijst het bericht van Lucid Motors vandaag. De eerste exemplaren zijn namelijk van de band gerold. De eerste klanten kunnen dus binnenkort hun nieuwe trots in ontvangst nemen. De eerste auto’s zijn allemaal de zogenoemde ‘Dream Edition’. Voor een bedrag van 144.000 euro ontvang je een lekkere luxe uitrusting, 933 tot 1.100 pk en een range tot 837 kilometer. Niet slecht!Goed, profiteren van een leuke bijtelling zit er niet in. Althans, niet over het volledige bedrag. De uitvoering die daarvoor meer in aanmerking komt is de Air Pure met 650 kilometer actieradius en 480 pk. Het merk heeft zich inmiddels ook geregistreerd en de verkoop zal in Europa volgend jaar van start gaan. Na de elektrische sedan zal de modellenlijn in de toekomst ook worden uitgebreid met onder andere een luxe SUV. Uiteraard volledig elektrisch.Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *