BMW i4 Sedan | eerste beelden onthuld

We konden al kennismaken met denieuwe elektrische BMW iX. Blijkbaar vond de Duitse autofabrikant dat ook de liefhebbers van sedans recht hadden op een traktatie tussen al het SUV en Crossover-geweld. BMW onthult daarom de eerste beelden van de BMW i4.

BMW i4 Sedan – actieradius


Veel anders dan het uiterlijk valt er eigenlijk niet te bespreken. BMW verklapt namelijk nog niks over de specificaties. Het zou ons niks verbazen als de zojuist onthulde aandrijflijn van de BMW iX, een 70 kWh en 100 kWh, ook beschikbaar zullen komen in de i4. De iX in xDrive50 variant met 100 kWh accupakket krijgt een actieradius van

600 kilometer.

Eerder al verkondigde BMW dat de i4 eveneens een actieradius van rond de 600 kilometer zou krijgen. Say no more..

UiterlijkHet uiterlijk is natuurlijk het kenmerkende nieuwe design van BMW. Een grote grille, strakke lijnen en grote koplampen, de i4 heeft het allemaal. Het uiterlijk doet nog het meeste denken aan dat van de nieuwe 4-serie. Liefhebbers van sedans zullen tevreden zijn met het Tesla Model 3 alternatief.BMW heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om te melden dat de i4 ook als M Performance model op de markt zal komen. In de loop van 2021 moet de eerste i4 bij de dealers verschijnen. In de komende weken verschijnt meer informatie over aandrijflijn, specificaties en prijzen, aldus BMW. Stay tuned!


Categorieën

0 REACTIES
Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *