Hyundai『45』is knipoog naar toekomst én verleden

Op 10 september wordt de Hyundai『45』,een volledige elektrische conceptauto, aan de wereld getoond tijdens de Internationale Automobilausstellung (IAA) in Frankfurt. Hyundai geeft ons nu alvast een teaser van zijn achterkant, inclusief GIF’je om de verrassende ledverlichting te bewonderen.

Hyundai Pony Coupé

De Hyundai『45』dankt wellicht zijn naam aan de verjaardag van de Hyundai Pony uit 1975. Dit was de eerste auto die het merk zelf ontwikkelde. De Hyundai『45』laat ons kennismaken met toekomstige designstijl van Hyundai. Het is een evolutie van Hyundai’s designtaal volgens het thema ‘Sensuous Sportiness’. Ofwel: een auto die zowel op je emoties inspeelt als eentje die lekker sportief is.

Opvallende ledverlichting

Er is nog niet zo heel veel bekend over deze conceptauto, alleen dat hij een volledig elektrische aandrijving heeft. Als je naar de teaser kijkt, dan lijkt het erop dat de Hyundai『45』een hatchback wordt met flink brede wielkasten. Verder zijn vooral de achterlichten verrassend: de nieuwe led technieken zijn voorzien van een bijzonder effect.

Hyundai『45』-  gif

Elektrische Hyundai

Op dit moment kan jij bij Hyundai in Nederland drie Elektrische modellen krijgen: de Kona Electric, Ioniq Electric en de Nexo. De laatstgenoemde is een waterstofauto.

The post Hyundai『45』is knipoog naar toekomst én verleden appeared first on Elektrischeauto.nl.