Deze accessoires horen bij de BMW 5 Serie

BMW 5 Serie Lifestyle Collection 2017

Nu de BMW 5 Serie Sedan een tijdje bij de dealers staat, en in juni wordt vergezeld door de Touring-variant, is het tijd voor bijpassende accessoires. BMW heeft de handen ineen geslagen met topmerken als Bowers & Wilkins, Montblanc en Moleskine.

Van audiosysteem tot hoofdtelefoon

De lifestyle-divisie van BMW introduceert meerdere, fraaie producten. Een voorbeeld is de BMW-hoofdtelefoon: de Bowers & Wilkins P3 S2. Deze headphone sluit mooi aan op het audiosysteem van de 5 Serie, aangezien beiden het merk Bowers & Wilkins mogen dragen. 

De speakerbehuizing is gemaakt van gepolijst roestvrij staal, terwijl de lederen hoofdband comfort biedt. Dankzij een handig mechanisme, is de hoofdtelefoon eenvoudig inklapbaar en in de meegeleverde box op te bergen. De prijs bedraagt € 150,-.

Autosleutel altijd bij de hand

Met de ‘Montblanc for BMW’ Activity Key Set heb je altijd de autosleutel bij de hand. Of moeten we zeggen, om de pols? Dit accessoire draag je als een horloge en heeft dan ook ongeveer dezelfde afmetingen: 5×2 centimeter. De band is gemaakt van zwart leer.

Tevens bevat de Activity Key Set van Montblanc een hoogwaardige sleutelhanger met daarin de tekst ‘Montblanc for BMW’. Voor € 430,- is hij van jou.

Handgeschreven teksten worden digitaal

Het merk Moleskine kun je kennen van de papieren notitieboekjes, maar sinds kort werken zij ook samen met BMW. Uit deze samenwerking is de BMW Smart Writing Set voortgekomen. Hiermee wordt je handgeschreven tekst of schets in het notitieboek digitaal omgezet. Zo kun je op je smartphone of tablet verder werken, dankzij de mogelijkheden van Microsoft Office 365. Uiteraard kan de inhoud ook getoond worden op het touchscreen in de 5 Serie.

De BMW Smart Writing Set heeft een cover met daarop de 5 Serie-modelschets. Schrijven gaat volgens BMW heel precies met de Smart Pen+, dankzij speciale NCode-technologie. Wie dit accessoire wil aanschaffen, dient € 250,- achter te laten bij één van de geselecteerde dealers. Bestellen via shop.bmw.com is ook mogelijk.

Joeri van Dam helpt u bij leasevragen en offertes!

Lease-advies nodig? Joeri van Dam helpt de lezers van Dagelijksauto.nl.